11 Mart 2016 Cuma

Maymunlar Cehennemi 3 Konusu ve Oyuncuları


Bu aralar en çok beklenen filmleri sizinle paylaşıyoruz. War of the planet Apes filmi serinin 3. filmi. Bilindiği üzere Maymunların konuşuturulduğu Matt Reeves'in Maymunlar cehennemi filmi olan ve 2017'de vizyona girecek olan War For The Planet Of The Apes filmi yolda!

Filmin henüz fragmanı mevcut değil fakat film hakkında bazı duyumlar sızmış durumda. Bilimkurgu ve aksiyon filmlerinde Oscara aday gösterilen Maymunlar Cehennemi serisi 2011 ve 2014 yılından sonra 2017 yılında tekrar geliyor.

Maymunlar Cehennemi 3 Konusu ve Oyuncuları

Eski dostlarımız veya atalarımız gibi gösterilen bu karakterler bildiğiniz gibi 2014 yılında savaşmayı ve silah kullanmayı öğrenip onlara düşman olan insanlara karşı kendi köylerini çok güzel savunmuşlardır.

Yapımcılığını 20th Centruy Fox'un yaptığı serinin üçleme filmi olan War for the Planet 2017 yaz gibi vizyona gireceğe benziyor. Filmin Senaristi ve yönetmeni olan Matt Reves'e senaryo yazmak için 2. filmde de bir çok rol yapmış Mark Bomback eşlik ediyor.

Filmin Oyuncuları:

Woody Harrelson: Bildiğiniz üzere çok yetenekli bir oyuncu. Geçen filmde ve bu filmde rolü Colonel olan Woodyyi yine göreceğiz.

Steve Zahn: Henüz rolü belli olmasa da Steve'i maymunlar cehenneminde göreceğiz.

Judy Greer: Cornelie rolüyle Judy ilgileniyor.

Bildiğiniz üzere geçen maymunlar cehennemi filmindeki maymunun adı olan Cesar bu filmde yine liderlik vasfında rol alacak. Lider maymunun yapacakları ve insanlara karşı olan tutumu bakalım ne durumda olacak. Bu güzel filmi izlemek için 2017 yılını beklerken bu arada bir önceki sürükleyici bilim kurgu aksiyon filmleri olan maymunlar cehennemi başlangıç ve maymunlar cehennemi şafak vaktini izleyebilirsiniz.

Umarım yazı hoşunuza gitmiştir. Google pluslamayı unutmayın efendim.

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder