10 Mart 2016 Perşembe

Ali Baba ve 7 Cüceler Takılmadan Reklamsız Full İzle

Türünün son örneği komedyen Cem Yılmaz'ın inanılmaz komik filmi Ali Baba ve 7 Cüceler filmi vizyondan sitemize düştü. Filmi izlemek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli.

Filmin Yapım Yılı: 2015

Filmin Yönetmeni: Cem Yılmaz

Filmin Yapımcısı: Cem Yılmaz

Filmin Türü: Komedi, macera ve türk filmleri gibi bir çok türü vardır.

Filmin Başrol Oyuncu kadrosu: Cem Yılmaz, Çetin Altay, Fevzi Gökçe, Irina Ivkina, Zafer Algöz



Ali Baba ve 7 cüceler filminin geniş özeti:

Kayınbirader ilber olan Ali Şenay olan bir lider, bahçe süsü olan tatlı miniminacık cüceleri dizayn eden iki işadamıdır. İç piyasadaki iş girişimlerinde başarısız oldukları için Şenay Cüccaciye firmasını kurarlar ve amaçları yegane olan bu firmayı kurumsallaştırıp ithalat yapmaktır. Fakat ithalat o kadar kolay olmayacaktır.

Yurt dışına açılan ikiliyi soluğu sofyada alır. Bir bahçe fuarına denk gelen bu ikili ellerindeki ürünü satmaya çalışır. Fakat orada sofyanın büyük mafya başı Boris Mancov bulunmaktadır. Bu adam kötü karakter rolünde oynuyor. Cem yılmaz bu adamı oynayan karakter. Şenay ve ilber bunun adamlarına bulaşıyor. Ve daha sonra bu ikili Boris Mancov ile kovalamaca yaşarlar. Yani Bizim Boris kovalar Ali şenay ve İlber kaçarlar. 

Ünlü yönetmen yapımcı ve komedyen aynı zamanda yazar olan Cem Yılmazın filmlerinden 4. filmi olma özelliği yanı sıra seyircileri bekleyen bu olay Ali Baba ve 7 Cüceleri ilginç bir şekilde bekliyor!

Filmin oyuncu kadrosundan en dikkat çeken karakterleri ise şu oyuncular oynuyor:

Zafer Algöz
Yosi Mizrahi
Bahtiyar Engin
Çetin Altay,
Irina Ivkina


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder