12 Mart 2016 Cumartesi

Kolpaçino 3. Devre Filmini Full HD izle

Şafak Sezerin başrolünü üstlendiği, özellikle Erkan Petekkaya'nın rolüne çok oturduğu komedi tadında bir film daha. Gülmek için Ali Kundilli 2'de vizyonda onuda kaçırmayın deriz.

Hayranlarından iyi ve kötü eleştiri alan üyeler genelde filmi şöyle yayınladı.

Filme gelen en kötü yorum:

Kolpaçino 3 serinin en kötü filmi hatta türk sinema tarihinin en ama en korkunç komedi filmi olmaya aday olarak görüyorum. Komedi filmi demekte açıkcası yanlış olacak çünkü değil. Acımasızca verdiğim bu not gerçekte de hakediyor. Bir çok gereksiz karakter var, ne alaka bu filmde diye düşünmedim değil. Gereksiz saçma bir film çekilmiş, hani filmi çekmek için çekilmiş derler ya aynen öyle

Kolpaçino 3. Devre Filmini Full HD izle 


Şafak Sezer'in yer aldığı aynı zamanda baş rolde olduğu yapımda, Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ebubekir öztürk, Volkan Başaran, Serkan şengül, Ali çatalbaş, Burak öncü`nün yer aldığı film Kolpaçino Bomba`nın devamında, 5-6 yıl sonrasında geçecek.Özgür, Sabri’nin ihanetinden sonra karısı Cemile’den ayrılmıştır ve oturduğu villayı eskiden bulunduğu benzeri filmcilere kiraya vermektedir, oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının adamlarından birinin telefonu özgür’ün telefonuyla karışır. özgür, kendi villasının kirasını beklerken zarfta yirmi adet bir milyon dolarlık banknot olduğunu farkeder ve paraların üstüne yatıp kaçış planları yapmaya başlar. lakin Başkan, bunu özgür ve arkadaşlarının yanına bırakmamaya kararlıdır.

Filmin aslında en iyi karakterlerinden biri Ebubekir Öztürk, gerçekten çok sevilen bu karakter Özgür'ün adamı olarak ta biliniyor. Erkan Petekkaya gerek oyunculuğuyla gerekse yapısıyıla Kolpaçino 3 e çok büyük bir güzellik katmış. Başarılarının devamını diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder